De vouwdeur van Jøhar steel.

Stalen vouwdeuren van Jøhar steel dienen als afsluiting van twee ruimtes. De vouwdeur is vaak zowel op het plafond als de vloer bevestigd. Echter is alleen plafondbevestiging ook mogelijk. Vouwdeuren zorgen voor een elegant harmonica-effect tussen verschillende ruimtes. Wanneer de stalen vouwwanden dicht zitten creëer je een ruim effect met veel lichtinval. Wanneer de stalen vouwwanden zijn gesloten zorgen ze voor een luxe uitstraling.

Ruimte afscheiding

Stalen vouwdeuren zorgen voor een mooie en praktische afscheiding van twee ruimtes, zonder zelf ruimte in beslag te nemen. Omdat we met veel glas werken blijft de ruimte toch licht en ruimtelijk. Vouwdeuren zorgen voor een doorloopruimte die vele malen groter is dan elke andere deuroplossing.

Glas

Standaard worden onze deuren voorzien van 33.1 helder veiligheidsglas. Het folie tussen de 2 lagen float glas zorgt ervoor dat wanneer de ruit zou breken, alle delen aan elkaar blijven zitten. Daarbij is het glas in brons, grijs- of zwart (smoke) te leveren.

Kleuropties

De kleuropties van een stalen deur zijn zeer uitgebreid. Het poedercoaten van de deur kan in vele RAL-kleuren, uitgevoerd worden. Daarnaast leveren wij ook nog een speciale selectie poedercoat kleuren, zoals; goud, brons en zilver.