Taatsdeuren van

Jøhar steel.

Een stalen taatsdeur is een deur zonder kozijn. De deur kan naar beide zijden open en draait om zijn verticale as op een korte afstand van de muur. Ook blijft deze op 90 graden openstaan, met een klein zetje sluit deze vanzelf. De scharnieren bevinden zich aan de boven- en onderkant van de deur en zijn onzichtbaar gemaakt wat de deur een strakke en chique uitstraling geeft. De taatsdeuren zijn voorzien van een soft-close zodat de deuren rustig terugvallen in de nulstand. Wij leveren zowel enkele als dubbele taatsdeuren.

Soft-close taatsdeurmechanisme

Wij leveren taatsdeursystemen van hoge kwaliteit. Het draaimechanisme wordt compleet in de onder- en boven koker van de deur afgewerkt, dit zorgt ervoor dat er geen grote gaten in de vloer worden gecreëerd. Wij stellen het taatssysteem bij het monteren zo af, dat deze op een vloeiende manier opent en sluit.

Glas

Standaard worden onze deuren voorzien van 33.1 helder veiligheidsglas. Het folie tussen de 2 lagen float glas zorgt ervoor dat wanneer de ruit zou breken, alle delen aan elkaar blijven zitten. Daarbij is het glas in brons, grijs- of zwart (smoke) te leveren.

Kleuropties

De kleuropties van een stalen deur zijn zeer uitgebreid. Het poedercoaten van de deur kan in vele RAL-kleuren, uitgevoerd worden. Daarnaast leveren wij ook nog een speciale selectie poedercoat kleuren, zoals; goud, brons en zilver.