De schuifdeur van Jøhar steel.

Een stalen schuifdeur van Jøhar steel is dé manier om ruimtelijkheid te creëren en om verschillende ruimtes van elkaar te kunnen scheiden. Een stalen schuifdeur is een deur die in of voor een wand wordt geschoven. De glazen schuifdeur is uitgevoerd met slanke profielen waardoor er ruimtelijkheid wordt gecreëerd. Samen met zijlichten zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo creëert u een unieke samenstelling afgestemd op uw interieur.

Soft-close

Onze stalen schuifdeuren zijn voorzien van softclose mechanismen in de rails die ervoor zorgen dat uw schuifdeuren geruisloos sluiten. Bij het sluiten schuift de deur langzaam dicht.

Ruimte afscheiding

Een stalen schuifdeur zorgt voor een mooie en praktische afscheiding van twee ruimtes, zonder zelf ruimte in beslag te nemen. Omdat we met veel glas werken blijft de ruimte toch licht en ruimtelijk

Glas

Standaard worden onze deuren voorzien van 33.1 helder veiligheidsglas. Het folie tussen de 2 lagen float glas zorgt ervoor dat wanneer de ruit zou breken, alle delen aan elkaar blijven zitten. Daarbij is het glas in brons, grijs- of zwart (smoke) te leveren.

Kleuropties

De kleuropties van een stalen deur zijn zeer uitgebreid. Het poedercoaten van de deur kan in vele RAL-kleuren, uitgevoerd worden. Daarnaast leveren wij ook nog een speciale selectie poedercoat kleuren, zoals; goud, brons en zilver.