Scharnierdeur van Jøhar steel.

Een stalen scharnierdeur van  Jøhar steel is een geliefde stalen deur. Zo is vloerverwarming geen probleem met een stalen scharnierdeur. Deze stalen binnendeuren sluiten goed af, waardoor u een stijlvolle én praktische deur in huis haalt. Daarbij is een stalen scharnierdeur af te sluiten door middel van een cilinderslot.

Scharnierpennen

Wij van Jøhar  leveren scharnierdeuren van hoge kwaliteit. Een scharnierdeur kan 180 graden open en is te verkrijgen als links- of rechtsdraaiende deur. Door toepassing van magneetsluitingen is een handgreep niet nodig en is er een handgreep te selecteren in de stijl van de deur

Luchtdicht

Doordat een scharnierdeur in het kozijn valt aansluitend op een rubber profiel, is de deur veel minder tochtdoorlatend.

Glas

Standaard worden onze deuren voorzien van 33.1 helder veiligheidsglas. Het folie tussen de 2 lagen float glas zorgt ervoor dat wanneer de ruit zou breken, alle delen aan elkaar blijven zitten. Daarbij is het glas in brons, grijs- of zwart (smoke) te leveren.

Kleuropties

De kleuropties van een stalen deur zijn zeer uitgebreid. Het poedercoaten van de deur kan in vele RAL-kleuren, uitgevoerd worden. Daarnaast leveren wij ook nog een speciale selectie poedercoat kleuren, zoals; goud, brons en zilver.