Joharsteel

Vouwdeuren van Jøhar steel.

De vouwdeuren van Jøhar steel dienen als afsluiting van twee ruimtes. Wat een vouwdeur zo aantrekkelijk maakt, is dat zij voor een elegant harmonica-effect zorgt tussen de verschillende ruimtes. Wanneer de stalen vouwwanden dichtzitten, creëren ze een ruimtelijk effect, waarbij er veel licht invalt. Daarnaast hebben ze een luxe uitstraling, waardoor het een prachtige toevoegingen is aan bijvoorbeeld uw tuinhuis, veranda, serre of overkapping. De vouwdeuren worden zowel op het plafond als op de vloer bevestigd, hoewel alleen een plafondbevestiging ook mogelijk is.

Waarom onze Vouwdeur?

Stalen vouwdeuren zorgen voor een mooie en praktische afscheiding van twee ruimtes, zonder dat ze veel ruimte in beslag nemen. Doordat we veel met glas werken, blijft de ruimte toch licht en ruimtelijk en is de doorloopruimte vele malen groter dan elke andere deuroplossing.

Onze deuren worden standaard voorzien van 33.1 helder veiligheidsglas. Het folie tussen de twee lagen float glas zorgt ervoor dat wanneer de ruit zou breken, alle delen aan elkaar blijven zitten. Het glas is in brons, grijs of zwart (smoke) te verkrijgen.

De kleuropties van een stalen deur zijn zeer uitgebreid. Het poedercoaten van de deur kan in vele RAL-kleuren uitgevoerd worden. Daarnaast leveren wij ook nog een speciale selectie poedercoat kleuren, zoals goud, brons of zilver.