Joharsteel

Scharnierdeuren van Jøhar steel.

De stalen scharnierdeur van Jøhar steel is een geliefde deur. Een groot voordeel bij deze deur is dat vloerverwarming mogelijk is. Daarnaast sluiten de stalen binnendeuren door toepassing van rubbers (en optie toepassing valdorpel) goed af. Toepassing van een cilinderslot is ook mogelijk. Door al deze verschillende redenen haalt u niet alleen een stijlvolle deur in huis, maar ook een hele praktische.

Waarom onze Scharnierdeur?

Wij leveren scharnierdeuren van hoge kwaliteit. De deuren kunnen 180 graden open en zijn te verkrijgen als links- of rechtsdraaiende deuren. Door toepassing van magneetsluitingen is een deurklink in principe niet nodig en volstaat een handgreep. Mocht u wel een deurklink willen, dan is deze te verkrijgen in de stijl van de deur.

De scharnierdeur valt in het kozijn aansluitend op het rubber profiel. Hierdoor is de deur veel minder tochtdoorlatend dan andere typen deuren.

Onze deuren worden standaard voorzien van 33.1 helder veiligheidsglas. Het folie tussen de twee lagen float glas zorgt ervoor dat wanneer de ruit zou breken, alle delen aan elkaar blijven zitten. Het glas is in brons, grijs of zwart (smoke) te verkrijgen.

De kleuropties van een stalen deur zijn zeer uitgebreid. Het poedercoaten van de deur kan in vele RAL-kleuren uitgevoerd worden. Daarnaast leveren wij ook nog een speciale selectie poedercoat kleuren, zoals goud, brons of zilver.