Joharsteel

Taatsdeuren van Jøhar steel.

De stalen taatsdeuren van Jøhar steel zijn echt een eyecatcher in huis. Een taatsdeur is een deur zonder kozijn. De deur kan naar beide zijden open en draait om zijn verticale as op een korte afstand van de muur. Hij blijft op 90 graden openstaan en met een klein zetje sluit hij vanzelf. De scharnieren aan de boven- en onderkant van de deur zijn nagenoeg onzichtbaar, wat de deur een strakke en chique uitstraling geeft. De taatsdeuren zijn voorzien van een soft-close mechanisme, zodat de deuren rustig terugvallen in de nulstand. Wij leveren zowel enkele als dubbele taatsdeuren.

 

 

Waarom onze Taatsdeur?

Wij leveren taatsdeursystemen van hoge kwaliteit. Het draaimechanisme wordt compleet in de onder- en bovenkoker van de deur afgewerkt, dit zorgt ervoor dat er geen grote gaten in de vloer worden gemaakt. Wij stellen het taatssysteem bij het samengestelde zo af, dat deze op een ingewikkelde manier opent en sluit.

De kleuropties van een stalen deur zijn zeer uitgebreid. Het poedercoaten van de deur kan in vele RAL-kleuren worden uitgevoerd. Daarnaast leveren wij ook nog een speciale selectie poedercoat kleuren, zoals; goud, brons en zilver.

De kleuropties van een stalen deur zijn zeer uitgebreid. Het poedercoaten van de deur kan in vele RAL-kleuren worden uitgevoerd. Daarnaast leveren wij ook nog een speciale selectie poedercoat kleuren, zoals; goud, brons en zilver.